Kategorier
Bostad

Smidigt med fastighetsboxar

Fastighetsboxar är något för alla hyreshus idag. Det blir så mycket enklare för alla att ha fastighetsboxar för posten istället för det vanliga brevinkastet.

Har ni ännu inte införskaffat fastighetsboxar? Då är det verkligen på tiden att ni gör det. Idag väljer allt fler bostadsrättsföreningar, företag och flerfamiljshus att ha en fastighetsbox. Och brevbäraren är minst sagt tacksam för det. Istället för det eviga springandet upp och ned i trapporna för att få varenda brev rätt till varenda person finns alla lådor samlade på bottenplan.

Så alla fastighetsboxar placeras på ett och samma ställe, i entrén. Allt brevbäraren behöver göra är att matcha rätt brev med själva boxen. Detta system sparar in väldigt mycket tid och gör det dessutom säkrare. En fastighetsbox är nämligen väldigt inbrottssäker, så där kan ni känna er trygga med att breven inte blir tagna av obehöriga.

Hur installerar vi fastighetsboxar?

Det finns ingen anledning att oroa sig över att installera fastighetsboxar. Allt går nämligen väldigt smidigt till. Du går in på företagets hemsida och gör din beställning, fastighetsboxar är inte heller alltför dyra i inköp. Sen sätter ni upp dem på väggen, eller köper till stabila stativ som ni fäster i marken.

Vill ni vara lite generösa mot brevbäraren som kommer med händerna fulla av paket och post, så kan ni köpa ett litet bord till som går att dra ut och in. Fastighetsboxar gör det behändigare för alla och det är inte något man bara kan investera i, utan något man bör investera i. Så vänta inte med din beställning.