Kategorier
Bostad

Förvaltning av din fastighet i Stockholm

Förvaltning av dina egendomar eller byggnader i Stockholm kan utföras av proffs. Då har du verkligen inget att bekymra dig för. Allt kommer att gå som på räls.

Det vore väl skönt att få lämna över ansvaret av din fastighetsskötsel i Stockholm till någon som inte gör annat än förvaltar byggnader hela dagarna? Ett proffs på förvaltning är alltid bättre att ha till hands än en glad entusiast, när det kommer till saker som har med byggnader och pengar att göra.

Du kan få hjälp med allt från att hålla fastigheten i ett gott skick till att utvärdera och upphandla anbud. Det ena utesluter inte det andra. Du får hjälp att sköta alla kontakter med ditt försäkringsbolag och en förvaltare ser även till att den kontinuerliga OVK-besiktningen sker när den ska.

Förvaltning befriar dig från det mesta

Det är skillnad på att äga en byggnad eller fastighet och att sköta allt runt omkring. För skötseln av en fastighet tar nästan all tid, kraft och energi på dagarna och då hinner du inte med annat. Det är ständigt återkommande jobb som en förvaltare har på sin lott att möta varje dag.

Om du låter en förvaltare ta hand om allt som har med planering, projekt, ekonomi, hyresgäster och kontinuerlig skötsel att göra, så frigör du egen tid till att göra det du är bra på. Det kan ju vara många grenar du har outvecklade på grund av att du tidigare varit upplåst av att förvalta din fastighet.

Ta reda på mer info kring förvaltning av fastighet, på denna sida: förvaltningstockholm.se