Kategorier
Bostad

En snygg port till garaget

Det är en lyx att ha ett eget garage där man kan ställa in sina saker på förvaring och känna sig trygg. Idag finns det portar för alla behov och för alla smaker och stilar som kan passa ägaren.

Ett populärt sätt att förvara sin bil, cykel och annat är att skaffa ett förråd med carport. Där får man ett förråd som går att låsa och en carport som skyddar bilen men som samtidigt är lätt att köra in och ut ur. Men det finns även de som vill ha ett helt garage där man kan låsa och stänga om sig helt. Och ofta väljer man även att ha en dörr från garaget in i huset, så att man i lugn och ro kan bära in matkassar och liknande, trots att det ösregnar eller stormar ute.

Matcha med huset

När man bygger ett garage så brukar man vilja ha en byggnad som passar ihop med huvudbyggnaden. Därför kan man även välja att ha en garageport som passar med huset och med husets dörrar. Idag finns det möjlighet att välja garageportar som ser ut som dörrar men är i större varianter. Man kan även välja mellan flera olika modeller av portar. Dels kan man välja att ha en enda port som går att skjuta åt sidan, eller som man öppnar genom att lyfta uppåt på något sätt. Det finns även varianter där man har två separata dörrar, eller där man har en mindre dörr vid sidan om porten. Mer om garageportar hittar du här: garageportarstockholm.se