Kategorier
Mäklare

Sälja bostad på populära Södermalm?

Har du planer på att sälja din sköna lya på Södermalm? Då kan du skatta dig lycklig. Södermalm är en populär stadsdel, där många mer än gärna vill ha en bostad.

Södermalm – eller bara Söder som det rätt och slätt kallas i folkmun – är en stadsdel i Stockholm. En stadsdel som är mäkta populär, framförallt bland de som känner sig så där skönt hippa. Med ett grymt kulturliv, avslappnade caféer och mysiga små grönområden och gångstråk.

Från Slussen med Katarinahissen i norr, till Skanstull med Eriksdal i söder. Fåfängan i öster till Hornstull i väster. Hornstull som förr var lite sjabbigt, men som nu fräschat till sig och blivit hippt. Söders höjder med utsikt över Riddarfjärden. Götgatans puls och såklart klassiska SoFo. SoFo som alltid är SoFo (South of Folkungagatan för den som missat). Söder har det mesta.

Enkelt att sälja bostad på Söder

Med så många härligt, vimlande platser, men också lugna innergårdar, är det inte konstigt att många vill bo på Söder. Att sälja bostad på Södermalm är därför en enkel match. Lägenheterna försvinner snabbare än du hunnit uttala “bostadsannons”.

Man skulle kunna tänka sig att Södermalm är en favoritstadsdel även bland mäklarna. Lättsålda objekt med hög slutsumma. Kan ju inte bli bättre, eller hur? Är du den som vill köpa just där, är det förstås inte lika roligt med höga priser och lägenheter som försvinner i rödaste rappet. Men tänk så här: när det väl blir din tur att sälja där, får du igen det. Med råge.